2017. június 23., péntek

TERMÉKCSALÁD ISMERTETŐ IV.

Life Impulse® Artro Life - az ízületünk hálás lesz érte                      Termék kód : 766


fokozza az ízületek rugalmasságát                    

gyulladáscsökkentő hatás

helyreállítja a ízületi folyadékot

nélkülözhetetlen antioxidáns hatás

 

 

Előnyök és hatások

Speciális hatóanyagokat tartalmazó termék, amely nagy mennyiségben tartalmaz BIO zöldkagyló-port, BIO C-vitamint, E-vitamint, szeléniumot és cinket. A Life Impulse® Artro Life étrend-kiegészítőben lévő zöldkagyló-kivonat csodákra képes, mert az ásványi anyagok mellett szulfát glükozamint is tartalmaz. Ez egy olyan összetevő, amely, pont olyan proteikus struktúrákat tartalmaz, mint amilyenek az emberi testben vannak. Ezek hozzák létre a konjunktív szövetek és a porcok alapját.

Bemutatás

A zöld kagylót (Perna canaliculus) 1960 óta vizsgálják a csontokat és ízületeket érintő kedvező hatásai végett. Például: artritisz, oszteoartritisz, porckorongsérv, rándulások, porcleválás porckopás, meniszkusz törés stb…

Használati utasitás

Fogyasztása 15 éves kor felett ajánlott. Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget. Napi 1 kapszula fogyasztása javasolt. Fénytől távol, száraz és hűvös helyen tárolandó. A normális étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. Fogyasztása a csomagoláson feltüntetett időpontig javasolt. Az étrend-kiegészítő kisgyermekektől távol tartandó.

Összetevők és táplálkozási információk

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 300 mg BIO zöldkagyló-kivonat (Perna canaliculus)*; 100 mg acerola Bio (Malpighia emarginata)*; 5 mg E-vitamin (42% RDA); 5 mg Cink (50% RDA); 10 mcg szelénium ( 18% RDA).; További összetevők: zselatin kapszula qs. RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva. Eltérés az

összetevőkben: +/- 10%. 
 http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-artro-life-az-izuletunk-halas-lesz-erte-t477632
Life Impulse® BIO Ginkgo biloba                    Termék kód : 756
 elősegíti a keringést                                            
  
támogatja az agyi funkciókat
értágító hatású
 Előnyök és hatások
A Life Impulse® BIO Ginkgo biloba étrend-kiegészítő alapját olyan értékes hatóanyagok adják, mint a BIO ginkgo biloba és a lecitin, amelyek az értágító, keringésjavító és a mentális funkciók segítésében játszott jótékony hatásukról közismertek. A ginkgo biloba fokozott testi és lelki igénybevétel esetén is hatékony.

Bemutatás

A tanulmányok kimutatták, hogy a ginkgo biloba segíthet az Alzheimer megelőzésében, támogatja az agyi vérkeringést, valamint memóriavesztés, szédülés, fülcsengés, alacsony koncentrálóképesség, elégtelen vérkeringés és a Raynaud-szindróma (hideg hatására fellépő fájdalmas reakció a kézen és a lábon) esetén is hatékony. A kémiai összetételének köszönhetően, a ginkgo biloba hatékony a csontritkulással szemben is. Emellett támogatja a megfelelő szívritmust, csontsűrűséget és az izmok, valamint a tüdő optimális működését.

Használati utasitás

Napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott. Étkezés közben ajánlott bevenni. Fogyasztása csak 15 éven felüliek számára javallott.

Összetevők és táplálkozási információk

"A doboz 30 kapszulát tartalmaz.
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 100 mg Lecitin*; 60 mgBIO Ginkgo Biloba
kivonat* További összetevők: Mikrokristályos cellulóz, zselatin kapszula.
qs. RDA - Javasolt Napi Bevitel, *- Nincs javasolt napi bevitel megállapítva. Eltérés
az összetételben +/ - 10 %." 
 http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-bio-ginkgo-biloba-t477641
Life Impulse® BIO Kitozán                                       Termék kód : 754
                                                                                          

óvja és méregteleníti a májat

csökkenti a koleszterinszintet

támogatja az emésztést

 

Előnyök és hatások

A Life Impulse® BIO kitozánban található kitozánt különböző rákfajták külső páncéljából nyert kitinből állítják elő. Olyan különleges rostforrás, amely hozzájárul a vérben lévő koleszterin optimális szintjének a biztosításához. A kitozán fogyókúra esetén is hatékony.

Bemutatás

A kitozán korlátozza az elfogyasztott ételekből a testben felszívódó zsír mennyiségét. A kitozánból kivont hatóanyagok hozzátapadnak a táplálkozás során bevitt zsírokhoz, és blokkolják azok felszívódását. Ennek köszönhetően csökkenti a vér koleszterinszintjét, valamint testsúlyvesztéshez is vezet.

Használati utasitás

Naponta kétszer 1 kapszulát lehet bevenni, egy pohár víz kíséretében. Használatát 16 éves kortól javasoljuk. Lehetőleg az étkezések előtt fél órával fogyasszuk.

Összetevők és táplálkozási információk

A doboz 30 kapszulát tartalmaz:
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 500 mg BIO kitozán*. További összetevők: stabilizátorok - magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; zselatinkapszula; Eltérés az összetevőkben: +/- 10%. RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva. 
 http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-bio-kitozan-t477658
 Life Impulse® Garlic and Parsley                                   Termék kód : 760
                                                                                             

csökkenti a vérnyomást

"feloldja" a koleszterol lerakódásokat

méregtelenít


Előnyök és hatások

A Life Impulse® Garlic and Parsley étrend-kiegészítő BIO fokhagymát és petrezselymet tartalmaz, amelyek vérnyomáscsökkentésben és koleszterinszint-szabályozásban jeleskednek. A komplex összetevők stabilizálják a vérnyomást, és a magas koleszterin révén keletkező lerakódásokat lebontja. Fokozza a szervezet vírusokkal és baktériumokkal szembeni ellenálló képességét. Az antiszeptikus és lúgosító hatása révén méregteleníti a bélrendszert.

Bemutatás

A fokhagyma kiemelkedik A-, B1-, B2-, és C-vitamin tartalmában, valamint hasznos ásványi anyagokat (foszfor, kén, kálium, jód, kalcium, szilícium) is tartalmaz. A fő aktív összetevője az allicin, különleges antibakteriális hatása révén. A komplex összetétele miatt értágító és antikarcinogén hatású, ezért a fokhagyma segíthet szívritmuszavar esetén. A petrezselyem javítja a vérkeringést, az idegrendszer aktivitását, valamint az emésztést is optimalizálja.

Használati utasitás

Fogyasztása 15 éven felüliek számára ajánlott. Naponta 1-2 kapszula bevitele javasolt étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépjük túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Fogyasztása a csomagoláson feltüntetett időpontig javasolt. Az étrend-kiegészítő fénytől távol, száraz és hűvös helyen, kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők és táplálkozási információk

A doboz 60 kapszulát tartalmaz.
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 5 mg szagtalan BIO fokhagymakivonat (100:1) (Allium sativum) (500 mg friss fokhagyma cikkel egyenértékű); 293,8 mg szójaolaj; 0,2 mg petrezselyemmagolaj- koncentrátum (100 mg friss petrezselyemmel egyenértékű) További összetevők: csomósodásgátló: szilícium–dioxid; zselatin kapszula, glicerin, tisztított víz q.s. Eltérés az összetételben: +/ - 10 %. 
 http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-garlic-and-parsley-t477657

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése