2018. április 24., kedd

TERMÉK ISMERTETŐ

LIFE IMPULSE® VITAMIN GYEREKEKNEK - A HARMONIKUS FEJLŐDÉS ZÁLOGA

- TÁMOGATJA A GYERMEKEK EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉT

- NÖVELI A SZERVEZET ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGÉT A FERTŐZÉSEKKEL SZEMBEN

- ÓVJA A FOGAK EGÉSZSÉGÉT

- ENERGIZÁL

- VEGÁN TERMÉK

LC870

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A folyékony formula a finom gyümölcsíz révén a gyerekek kedvence. A multivitaminok és ásványi anyagok védik az immunrendszert, a kalcium segíti a csontok, a fogazat optimális fejlődését, és az immunrendszer erősítését. A gyerekek szervezete ellenállóbbá válik a légúti- és emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben.

BEMUTATÁS

A Life Impulse® vitamin gyerekeknek, egy olyan komplex táplálékkiegészítő gyerekek számára, amely biztosítja a napi vitamin és ásványi anyag szükségletüket.

HASZNÁLATI UTASITÁS

2-4 éves gyerekek naponta 1, 4 éven felüli gyerekek pedig naponta 2 kiskanállal fogyaszthatnak. Bármilyen folyadékkal vagy éttellel összekeverhető. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Egy kiskanál (5 ml) hatóanyag-tartalma: 241,6 mg barna rizs szirup*, 2500 UI (750mg) A-vitamin – (RDA 93,75%), 50 mg C-vitamin (83,33% RDA), 200 UI (5 mcg) – (100% RDA), 13,5UI (13,5 mg) – (135% RDA), 0,75 mg B1-vitamin – (53,37% RDA),1 mg B6-vitamin*, 3 mcg B12-vitamin ( 300% RDA), 250 mg kalcium (31,25% RDA), 300 mg foszfor (37,5% RDA), 200 mg magnézium (66,66% RDA), 7,5 mg cink (50% RDA), 17,5 mcg szelén*, 1 mg réz*, 1 mg mangán*
További összetevők: tisztított víz, tartósítószer (citromsav és kálium-szorbát), természetes alma aroma, barack, ananász és cseresznye;
RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva.
Egy kiskanál tápanyag-tartalma: 10 kcal; 0 g zsírból kalória; összes zsír - 0 g; telített zsír - 0 g, koleszterin - 0 mg; nátrium - 2,5 mg; szénhidrátok összesen: -2,5 g; cukor - 2 g; fehérje - 0 g Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-vitamin-gyerekeknek-a-harmonikus-fejlodes-zaloga-t477659

LIFE IMPULSE® BIO ALOE GÉL

MÉREGTELENÍTI A SZERVEZETET

ÓVJA AZ EMÉSZTŐRENDSZERT

STIMULÁLJA A SZERVEZET REGENERÁLÓDÁSÁT

FOKOZZA A BŐR ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT

VEGÁN TERMÉK

LC804

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse® BIO Aloe Vera gél növényi rosttal, organikus környezetből származó Aloe Barbadensis Miller kivonatot tartalmaz, amelyben többek között vitaminok, aminosavak, enzimek és ásványi anyagok találhatóak. A BIO Aloe Vera gél növényi rosttal olyan nélkülözhetetlen bioaktív hatóanyagot tartalmaz, mint a POLISZACHARID, amelynek az Aloe Vera a népszerűségét köszönheti. Megerősíti és megőrzi az emésztőrendszer egészségét. Hashajtó hatása révén, enyhíti annak panaszait. Megőrzi az immunrendszer antivirális, antibakteriális és fájdalomcsillapító tulajdonságait.

BEMUTATÁS

A Life Impulse® BIO Aloe Vera gél aloe verát tartalmaz. Az aloe vera gyógyító hatásáról vált ismertté: méregteleníti a szervezetet, megvédi az emésztőrendszer egészségét, helyreállítja az immunrendszert és a légutakat. Rendszeres használatával a bőr simábbá és rugalmasabbá válik. 100%-ban természetes összetétel. Mesterséges aromák és színezékek nélkül, így a szervezet is kiválóan tolerálja.

HASZNÁLATI UTASITÁS

12 éven felüliek számára ajánlott. A napi adag 4-8 evőkanál. Reggel éhgyomorra ajánlott bevenni. Érdemes gyümölcslével összekeverni. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Egy evőkanál (15 ml) a következő hatóanyagokat tartalmazza: 15 g aloe vera gél (Aloe Vera Barbadensis ). További összetevők: tartósítószer (kálium-szorbát) qs. Eltérés az összetevőkben +/- 10 %
http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-bio-aloe-vera-gel-t477636

LIFE IMPULSE® ACAI


ÓVJA A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERT

VEGÁN TERMÉK

CSÖKKENTI A KOLESZTERINSZINTET ÉS A VÉRNYOMÁST

ANTIOXIDÁNS

JAVÍTJA A VÉRKERINGÉST


LC852

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse® Acai táplálékkiegészítő, a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, antioxidánsoknak és bioflavonoidoknak köszönhetően, segít az anyagcsere helyreállításában, valamint erősíti a szív- és immunrendszert. Komplex, vitaminokat tartalmazó táplálékkiegészítő. Ideális mennyiségben és összetételben tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, fito-tápanyagokat és a bioflavonoidokat. Ennek köszönhetően egyensúlyba hozza az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és a szív- és érrendszert is szabályozza.

BEMUTATÁS

Az Acai gyümölcs megakadályozza a sejtek oxidációját. Nagyon jó hatással van a szív egészségére és a vérkeringésre. Hasonló a hatása egy pohár vörösborhoz, a magas antocianin-tartalma révén. A szervezetbe jutva az acai gyümölcs kifejti vírus-, fertőzés- és parazitaellenes hatását.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Fogyasztása 12 éven felülieknek ajánlott. Naponta 2-6 evőkanállal fogyasszunk belőle, étkezés köben. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Egy evőkanál (15 ml) hatóanyag-tartalma: 6,125 g acai lé (Euterpe Oleracea)*, 3 g áfonyasűrítmény*, 3,06 g málnasűrítmény*, 3,06 g gránátalma-sűrítmény*, 15 mg C-vitamin (25% RDA)
További összetevők: háromszor szűrt víz, tartósítószer (citromsav, kálium-szorbát), természetes áfonya, málna és gránátalma aroma
RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva.
Egy evőkanál tápanyag-tartalma: 7,5 kcal; 0 g zsírból kalória; összes zsír - 0 g; telített zsír - 0 g, koleszterin - 0 mg; nátrium - 10 mg; szénhidrátok összesen - 2 g; rost - 1 g; cukor - 1 g; fehérje - 0,75 g; kálium - 17,5 mg; Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-acai-t477643

LIFE IMPULSE® JOINT ELIXIR – GYÓGYÍR AZ ÍZÜLETEKNEK 946 ML


MEGŐRZI AZ ÍZÜLETEK RUGALMASSÁGÁT

HATÉKONY A CSONTRITKULÁSSAL SZEMBEN

CSÖKKENTI AZ ÍZÜLETI FÁJDALMAKAT

LC880

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse® Joint Elixir az ízületek táplálékkiegészítője. Gazdag vitamintartalmának köszönhetően segít megőrizni az ízületek rugalmasságát, és csökkenti az ízületi fájdalmakat. A táplálékkiegészítő aktív összetevőinek köszönhetően a kollagénszint a porcokban visszaáll az eredeti, optimális értékre. Biztosítja az ízületi porcok optimális működéséhez és a fiziológiai felépítéséhez szükséges anyagokat. Hozzájárul az ízületek rugalmasságának növeléséhez, fenntartásához. Hatásos a végtagokat és a gerincet érintő különféle ízületi megbetegedések korai tüneteinek enyhítésében.

BEMUTATÁS

Az ízületi porcok hangolják össze a csontozat optimális működését. A Life Impulse® Joint Elixir-ben megtalálható glükozamin és kondroitin fontos összetevője a porcnak. Azok, akiknek ebből kevesebb van a szervezetében, sokszor osteoarthritis-tól vagy más ízületi problémáktól szenvednek. Ez a termék náluk is pótolni tudja ezt a két fontos összetevőt.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Fogyasztása 12 éven felüliek számára ajánlott. Naponta 2 evőkanállal fogyasszunk belőle reggel, lehetőleg éhgyomorra. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Egy evőkanál (15 ml) hatóanyag-tartalma: 750 mg kondroitin*, 750 mg glükozamin*, 75 mg C-vitamin (125% RDA), 25 mg likopin*, 25 mg mezeizsurló-kivonat*, 17,5 mg kollagén*, 20 mg B3-vitamin (70,8% RDA), 10 mg B5-vitamin (166,6% RDA), 5 mg cink (33,3% RDA), 1,8 mcg B12-vitamin (180% RDA), 1,12 mg B2-vitamin (70% RDA), 1 mg B6-vitamin (50% RDA), 0,99 mg B1-vitamin (70,7% RDA), 500UI (150 mcg) – (18,75% RDA), 100U (2,5 mcg) D-3 vitamin (50% RDA)
További összetevők: tisztított víz, fruktóz (növényekből) tartósítószer (citromsav), természetes ananász és mangó aroma;
RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva.
Egy evőkanál tápanyag-tartalma: 5 kcal; 0 g zsírból kalória; összes zsír - 0 g; telített zsír - 0 g, koleszterin - 0 mg; nátrium - 0 mg; szénhidrátok összesen - 2,5 g; cukor - 1,15 g; rost<0,5 g Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

http://www.naturcentrum.hu/life-impulse-joint-elixir--gyogyir-az-izuleteknek-946-ml-t479841

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése