2011. november 20., vasárnap

A csodálatos lóbalzsam

A lóbalzsam egy rendkívül sokoldalúan felhasználható csodaszer. A lóbalzsam krémet elsősorban ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasoljuk. Kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások, rándulások,ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Meghűlés- megfázás esetén a meleg fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunkon segített különböző fájdalmaik csökkentésében. Többféle változatban kapható. Van hideg hatású és meleg hatású balzsam. A NatúrCentrum.hu lóbalzsamja hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat.

Alkalmazás:
Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön.

Saját tapasztalat:
- Rovarcsípésre kiváló, megszünteti az égő, viszkető érzést,
- Nátha esetén az orrunkat bekenjük vele és tisztítja a légutakat,
- Nekem sajnos eltört a vállam pár hónapja és mint tudjuk ezt a testrész nem lehet gipszelni, a fájdalom miatt nem tudtam mozgatni, ezért az ízület betokosodott, gyulladt és rendkívül fájdalmas. A lóbalzsam segített a vállam kimozgatásban.
- Derék és hátfájdalomra, lumbágó, isiász, porckorong sérülés és ízületi gyulladásokra is nagyon hatásos,
- Fejfájásnál bekenjük a halántékunkat és bizony elmulasztja

Számtalan bajra nagyon jó, hatásos szer! Próbálja ki Ön is - megrendelhető a NatúrCentrum.hu webshopjában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése