2011. december 1., csütörtök

Hogyan hat az infrasugárzás?

 Ez egy olyan természetes gyógymódon alapuló egészségügyi berendezés, melynek rendszeres használata minden korosztálynak szükséges lenne. E készülék a használatával azonnali hatásként könnyebbséget, nyugalmat, kellemes közérzetet biztosít. A fantasztikus készülék neve, melynek működése természetes gyógymódon alapul, nem más, mint az Infraterápiás ágybetét. A betegségek megelőzésére számtalan lehetőség van, csak élni kell ezekkel. A kialakult problémák kezelésére pedig nem csak a modernkori gyógyszeres kezelésen alapuló orvoslás az egyedüli alternatíva. Az emberi tudás tárában az évezredek során számtalan tapasztalati tényeken alapuló terápiás módszer található, melyeket a modern kor embere megmagyarázhatatlan módon elfeledett. 

Európa szerte bevált, elismert készülék, mely az infrasugár gyógyhatásán alapul.

Mindenki számára ismeretes, hogy a masszázs az emberiség legősibb gyógymódjainak egyike. Ha fáj valamink, akkor is automatikusan odanyúlunk a fájó testrészhez, hogy megmasszírozzuk, így próbáljuk csillapítani a fájdalmunkat. 
A masszázs régi módja az izmok manipulálásának; a vérkeringés felpezsdül, a sejtek salakanyagcsere, valamint kiválasztási folyamatai felgyorsulnak. Minden egyes belső szervünkhöz megfelelő mennyiségű véráram jut el, ami a szerv tökéletes működéséhez szükséges.

Az Infraterápiás ágybetéttel szinte a teljes testünket kezelhetjük (hát, derék, lábak). Lazítja az izomzatot, javítja az energia körfolyamatot. Mindezek mellett fájdalomcsillapító hatása is van. Rendszeres használata során rugalmas, hajlékony, elégedett állapotot hoz létre. A több ezer használó, valamint saját tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy oldja a stresszt, a feszültséget, egyúttal jó közérzetet biztosít (ami mindennek az alapja).
A rendszeres használat során tehát testileg, lelkileg frissebbek leszünk, ezáltal aktívabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.

ÉS EZ NEM MINDEN!

  Az infrasugár gyógyító hatása már régóta ismert az orvosok körében. Az infrasugár az emberi szem számára láthatatlan úgy, mint az ultraviola, vagy a röntgensugárzás. A fény hőenergiává alakul át, regenerálja a sejteket. Belülről melegíti fel a testet, így a lehető legkíméletesebb módon aktivizálja a szervezet védekező rendszerét, erősíti az immunrendszert. Az infrasugár fájdalomcsillapító hatású. Fülfájás esetén pl. a kisgyerek fülét világítva csillapítja a fájdalmat, elosegíti a gyulladás csökkenését. Ellazítja az izomzatot, serkenti a véráramlást, javítja az anyagcserét. Kellemes, mélyreható melegséget biztosít. Pórustisztító és sejtregeneráló hatása van. Mint minden, az Infraterápiás ágybetét is akkor éri el hatását, ha használata rendszeres. Az első kezelések után természetes ha izomlázat, izomfájdalmat érez. A rendszeres használat során ez megszűnik (úgy, mint sportolás után az izomláz).  Az Infraterápiás ágybetét olyan készülék, melyet a család minden tagja kihasználhat, tehát az egész család számára az egészségmegőrzéshez, betegségek megelőzéséhez járul hozzá. (Forrás rr2005.hu)


Tegyen egy próbát Ön is a NatúrCentrum.hu infrás derékaljával! Rendelje meg webshopunkban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése