2017. június 13., kedd

TERMÉKCSALÁD ISMERTETŐ II.

Kräuter® lábkrém szőlővel és BIO gyógynövényekkel a tökéletes vérkeringésért
                                                           
     

javítja a mikrokeringést

gyorsítja a hámszövet regenerálódását

gyógyítja a kisebb sérüléseket

szabályozza a láb izzadását

tonizálja az izmokat és az ereket




Előnyök és hatások

A krém a perifériás keringés serkentésére, a bőr megújítására, kisebb sebek és bőrrepedések gyógyítására ajánlott. Emellett hidratálja és védi a bőrt. A biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó olívaolaj és ligetszépeolaj-kivonat, illetve a szőlő- és gesztenyekivonat, óvja a lábat, szabályozza az izzadást, megakadályozza a mikózisok kialakulását és terjedését a lábak fertőtlenítése által. Ezenkívül, stimulálja a vérkeringést, és helyreállítja a sejtek hidratálását. Relaxáló és fertőtlenítő hatása van. A gesztenyekivonat tonizálja az izmokat és az ereket. Ezáltal az simává, rugalmassá, elasztikussá válik.

Bemutatás

A fantasztikus hatású Kräuter® lábkrém szőlővel és BIO gyógynövényekkel, javítja a perifériás keringést, megújítja a bőrt, valamint hidratálja és védi azt. Formában tartja a lábakat. A gesztenyekivonat erősíti az izmokat és az ezáltal a bőr simává, rugalmassá válik. A krém használatával felfrissül a láb, és megszűnik a fáradtságérzetük, és a kellemetlen szag. 
 http://www.naturcentrum.hu/krauter-labkrem-szolovel-es-bio-gyogynovenyekkel-a-tokeletes-verkeringesert-t473979
Kräuter® fekete nadálytő gél, BIO gyógynövényekkel - poszttraumás sérülésekre

elősegíti a gyógyulást                                                    

gyorsan regenerálja a bőrt

segíti a csontok gyorsabb összeforradását

gyulladáscsökkentő

hegesít és fertőtlenít

                         

Előnyök és hatások

Csonttöréseknél, rándulásoknál és külső sérüléseknél, sebeknél tesz nagy szolgálatot a gél. Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó nagy dózisú szőlő- és ginzengkivonat, és nadálytő tartalmának köszönhetően elősegíti a bőr hegesedését, az izmok gyorsabb regenerálódását, és a törések gyorsabb beforradását. A gélnek emellett gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és nyugtató hatása is van.

Bemutatás

A Kräuter® fekete nadálytő gél BIO gyógynövényekkel, fokozza a hegesedést, és a bőr gyorsabb regenerálódását. Az ellenőrzött biológiai környezetből származó, kiváló minőségű és nagy dózisú szőlőlevél, ginzeng és fekete- nadálytőkivonat, elősegíti a bőr gyors gyógyulását, és a törések esetén a csont forradását. A ginzeng a testet és az immunrendszert támogatja, valamint a gyógyulás folyamatát is gyorsítja
 http://www.naturcentrum.hu/krauter-fekete-nadalyto-gel-bio-gyogynovenyekkel-poszttraumas-serulesekre-250-ml-t479753


 Kräuter® csigakivonatot tartalmazó gél – bőröd hálás lesz érte


látványosan gyógyítja a hegeket                

táplálja a bőrt

megnöveli a bőr rugalmasságát

meggátolja a baktériumok szaporodását

stimulálja a bőr regenerálódását


      




Előnyök és hatások

A gél Poly-Helixant, azaz csigakivonatot tartalmaz, mely gyógyító hatással van a bőrre, a hegekre, irritációkra, sebekre, kisebb égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csigakivonat kalcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A-, C- és E vitaminokban, elasztinben és kollagénben gazdag, amelyek stimulálják a bőr regenerációját és rugalmasságát. A gél hidratál és világosítja a bőrt. Látványosan gyógyítja a sebeket. A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 éve kor közötti önkéntesek hegein is tesztelték. A résztvevők 2-szer alkalmazták a hegeikre az 5%-os Poly Helixant tartalmazó krémet. A mérést a vizsgálat előtt elvégezték, majd annak végeztével megismételték. Az eredmények megmutatták, hogy 30 nap után átlagosan 32%-kal nőtt a bőr feszessége, 17%-kal a hidratáltsága, és a hegek is látványosan gyógyultak.

Bemutatás

A kellemes illatú Kräuter® csigakivonatot tartalmazó gél, komplex összetevőivel, maximális hatékonysággal regenerálja, hidratálja a bőrt, és látványosan javítja a hegek állapotát. Az alantoin stimulálja a bőr regenerálódását, a fehérjék táplálják és feszesítik a bőrt. A kollagént és elasztint tartalmazó Poly-Helixan rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, valamint megakadályozza a bőrt károsító baktériumok elszaporodását. Nyugtat, és enyhíti a bőrirritációkat szőrtelenítés, borotválkozás vagy napozás után. 
http://www.naturcentrum.hu/krauter-csigakivonatot-tartalmazo-gel--borod-halas-lesz-erte-t477218
 Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel

                                                simává és bársonyossá varázsolja a bőrt                 
óv az UV-sugárzások ellen

csökkenti a ráncok kialakulásának a kockázatát

megnyugtatja az irritált bőrt

   








Előnyök és hatások

A különleges összetevők, mint az ellenőrzött biológiai gazdaságból származó argánolaj és mandulaolaj, illetve a hidratáló, nyugtató és védő hatásáról ismert shea vaj, segítik a bőr természetes rugalmasságát és egészségét visszanyerni, miközben bársonyossá teszik a bőrt. Az argánkivonat rendkívül gazdag telítetlen zsírsavban, és ápolja az érzékeny és különleges ápolásra szoruló bőrt. Simává és selymessé varázsolja. Antioxidánsokban gazdag, így az új sejtek képződését is támogatja. A mandulaolajat már az ősidőkben is alkalmazták a test és az arcbőr masszírozásához, hiszen könnyen felszívódik, és a kiváló tápanyagainak köszönhetően, a bőr sugárzó és gyönyörű lesz a masszázs után. Kiválóan gyógyítja a bőr gyulladásait. Míg a shea vaj az UV sugaraktól és a külső káros hatásoktól védi a bőrt, valamint megakadályozza a ráncok megjelenését, és megnyugtatja az irritált bőrt.

Bemutatás

A Kräuter® nyugtató testápoló alapja a mogyoróvaj, amelyet az afrikai Shea fából nyernek. Érzékeny bőrre is ajánlott. Mindennapos használat mellett puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt. A shea vaj az UV sugaraktól és a külső káros hatásoktól is megvédi a bőrt. Megakadályozza a ráncok kialakulását, és megnyugtatja az érzékeny bőrt. A BIO shea vajas testápoló kiváló az érzékeny és száraz bőrnek. 
 http://www.naturcentrum.hu/krauter-nyugtato-testapolo-shea-vajjal-es-bio-gyogynovenyekkel-t473981

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése