2017. június 25., vasárnap

TERMÉKCSALÁD ISMERTETŐ V. (BioHAUS® )

BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel   500 ml

                                                                                                       

                                                                                              
nem okoz bőrallergiát

bőrgyógyászatilag tesztelt termék

hatékony koncentrátum

Előnyök és hatások

A BioHAUS® BIO mosogatószer környezet és bőrbarát, valamint a tisztítóereje is kivételes. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek, és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

Bemutatás

Hatékony koncentrátum. Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.

Használati utasitás

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

Összetevők és táplálkozási információk

≥5% <15% nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, <5% illatanyagok (esszenciális citromolaj*), citral; További összetevők: víz, növényi alkohol, konyhasó, tejsav, glicerin, citromsav, búzafehérje. *az összetevők 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik. Az összetevők 100%-a természetes eredetű. 
 http://www.naturcentrum.hu/biohaus-m5891   
ioHAUS® fürdőszobai tisztítószer - ECOCERT minősítéssel  500ml                                 

                                                                                               megszünteti a vízkőlerakódásokat

eltünteti a szappan és a víz okozta foltokat

fertőtlenít

Előnyök és hatások

A természetes összetevők és olajok kombinációja könnyedén távolítja el a szennyeződéseket a fürdőszobából.

Bemutatás

Csempe és járólap tisztítására ajánlott. Higiéniailag érzékeny eszközök tisztításához, és a vízkőlerakódások eltávolításához is használható. Hatékonyan és gyorsan távolítja el a szappan, illetve a vízkőlerakódást.

Használati utasitás

Fújjuk a BioHAUS® fürdőszobai tisztítószert a megtisztítani kívánt felületre. Hagyjuk hatni kb. 1- 5 percig, majd öblítsük le vízzel. Bárhol is használjuk, előbb mindig teszteljük az anyag ellenálló képességét egy kevésbé feltűnő helyen. Ne használjuk márvány, mészkő vagy olyan felületek tisztítására, amelyeket kikezdhet a sav.

Összetevők és táplálkozási információk

<5% nem-ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív anyagok), illatanyag (borsmenta illóolaj *). További összetevők: víz, citromsav, tejsav, növényi zsírsav. *Az összetevők 0,1%-a ökológiai gazdálkodásból származik, és 100%-a természetes eredetű. 
http://www.naturcentrum.hu/biohaus-m5891
BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval   1500ml

                                                                                                       

kíméli a csecsemők és a gyermekek bőrét

kellemes illatú

a ruhákat puhává és selymessé varázsolja

megőrzi a ruhák eredeti színét

Bemutatás

A BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval abszolút bőrbarát, amely speciális összetevőinek hála a legmagasabb igényeket is kielégíti, ezért a te kisbabád bőrének is megfelel. Természetes módon tisztítja és illatosítja a színes ruhákat. Kíméli a szövetet, és a legmakacsabb foltokat is eltávolítja.

Használati utasitás

Ajánlott minden típusú (selyem, gyapjú, műszál) színes ruha gépi (30 , 60, 90 fok ) vagy kézi mosásához. Külön öblítő használata nem szükséges. Természetesen bársonyossá teszi a ruhákat.

Összetevők és táplálkozási információk

20% növényi szaponin organikus mosódióból, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, illatanyag: esszenciális kamilla-illóolajkeverék.



BioHAUS® tűzhelytisztítószer   250 ml                              
                          

nagy tisztítóerővel rendelkezik

védi a felületeket

környezetbarát

 Előnyök és hatások

Természetbarát gáztűzhelytisztító-szer. A Swabian Albból származó természetes mészpornak köszönhetően, nagy tisztítóerővel rendelkezik.

Bemutatás

A Swabian Albból származó természetes mészpornak köszönhetően, nagy tisztítóerővel rendelkezik. Tisztítsuk meg a gáztűzhelyt vele. A BioHAUS® tisztítja, védi a kerámia vagy üveglapot, és a nemvasfémeket, mint például a sárga- és vörösréz. A súrolószer illatát a levendula és a citromfű adja. Kíméli a megtisztítandó felületet és a bőrt.

Használati utasitás

Használat előtt rázzuk fel, majd hígítatlanul vigyük fel a megtisztítandó felületre, végül egy nedves konyhai törlőkendővel töröljük szárazra.

Összetevők és táplálkozási információk

<5% nem-ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív anyagok), anionos (növényi zsíralkohol-szulfátok), illatanyagok (citromfű és levendula), citrál, linalool. További összetevők: liszt, mészkő, víz, alkohol, bentonit és xantán gumi. Napfénytől távol, gyermektől elzárva tárolandó.

 

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése