2012. január 30., hétfő

A mágnesterápiáról

Sűrűn szédül, feledékeny, fejfájás kínozza, vagy görcsöl a lába? Folyton hidegek a végtagjai? Önt is veszélyezteti cukorbetegsége miatt az érszűkület kialakulása? Szív- érrendszeri betegsége miatt magas a vérnyomása?



Sajnos Magyarországon nagyon sokan szenvednek szív- és érrendszeri betegségekben. A cukorbetegek száma is évről-évre nő. A szív és érrendszeri betegségek következtében kialakuló érszűkület komoly következményekkel, akár amputációval is járhat.


Manapság már a csapból is a gyógyszerreklámok folynak. Fogyasztói társadalomban élünk, ahol a gyógyszer is egy termék, s a fogyasztott mennyiségből kiindulva hatalmas üzletté nőtte ki magát. Nem kifizetődő a betegség megelőzés, ill. az egészség megmentése.

A hagyományos orvoslás az olyan szív és érrendszeri betegségeket, mint a magas vérnyomás, érszűkület, lábszárfekély vagy cukorbetegség, gyógyszerekkel kezeli, amit a betegeknek életük végéig folyamatosan szedniük kell, idővel esetleg másikra kell váltani, vagy a további állapotromlás elkerülése érdekében növelni kell a gyógyszer mennyiségét. Nagyon fontos, hogy más alternatív gyógymódot is alkalmazzunk a betegségek megelőzésére, s ha már kialakult, akkor annak enyhítésére. Szerencsére ma már az orvostudomány fejlődésével számos terápia rendelkezésünkre áll, melyek sokat javíthatnak a betegek közérzetén, egészségi állapotán. Ilyen korszakalkotó eljárás a mágnesterápia alkalmazása, melyet a Távol-Keleti gyógyászatban előszeretettel alkalmaznak, elsősorban reumatológiai kezeléseknél.

 

De mi is a mágnesterápia?

Kutatások kimutatták, hogy mágnesek alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta hatásokat, ami komoly terápiás jelentőséggel bír. A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom. A mágneses terápia következtében kitágulnak és rugalmassá válnak a hajszálerek, a vörös vértestek felveszik a „bab formát”, aminek hatására emelkedik a szervezet oxigén szintje, javul a vérkeringés. Így a vörösvértestek nem tapadnak össze (csökken a vérrögképződés esélye), és javul az oxigénszállító képességük is. Ennek következtében az összes szerv (végtagok, agy, szív vese stb.) vérellátása javul, minden szervünk sokkal több oxigénhez jut.
A tudomány eddigi tapasztalatai szerint a mágnesterápiát az alábbi kórképek esetében érdemes alkalmazni:


Vérkeringési és vérellátási zavarok

Allergiák, különösen élelmiszer és pollen-allergia esetén

Cukorbetegség szövődményei

Fájdalomcsillapítás

Anyagcserezavar

Mozgásszervi betegségek

Reuma

Sebgyógyítás

Fülzúgás

Depresszió

Idegi eredetű betegségek

Szédülés

Migrén

 

Mágnesterápiás kezelés az otthonunkban?


Ha Önnek lehetősége volt kórházi körülmények között megtapasztalni a mágnesterápia áldásos hatását, akkor szerencsés embernek mondhatja magát. Sajnos sokan szeretnék igénybe venni ezt a lehetőséget, de kevés kórház alkalmazza, illetve hatalmas a várólista. Ráadásul akik a mágnesterápiás kezelésekre igazán rászorulnak, azok vagy helyhez kötöttek, vagy nem tudják megtenni a rendszeres utazgatást.

A másik komoly probléma, hogy a mágnesterápiás kezelés akkor hatásos, ha legalább 6-8 hétig folyamatosan, azaz napi rendszerességgel alkalmazzák. Ez nem csak fizikailag megterhelő, de anyagilag is komoly ráfordítást igényel. Folyamatos használata segít a betegségek megelőzésében, ill. az immunrendszer erősítésében (Forrás: magnesterapia-otthon)


A mágnesterápiás tapaszok használata fájdalommentes, gyakorlatilag veszélytelen (vigyázat, terhes nők nem alkalmazhatják!) és pofonegyszerű. Tegyen egy próbát a NatúrCentrum.hu akciós mágnestapaszaival - most akár nyolcszáz forinttól is kipróbálhatja. Ennyi ugye nem sok az Ön egészségéért? Rendelje meg most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése